Saturday, May 9, 2009

Wave Goodbye Tour 2009

A tegnap esti Nine Inch Nails koncert egy életre szóló élmény volt. Még annak ellenére is, hogy a West Palm Beach-i közlekedés megszivatott minket így sajnos az első két számról lecsúsztunk (Home, Somewhat damaged):(((, és ráadásként a zenekart is megszivatták, így hiába tapsoltuk őket vissza ezerrel, nem tudtak újra kijönni, mert valami okostojás szaki elcseszett valamit a cuccal. De így is rendkívüli élmény volt, olyan ínyencfalatokkal, ami még az igazán tökös NIN fanoknak is odavágott. Hallhattunk sosemvárt meglepetéseket (Last, Heresy, Metal...), és számok remixverzióit (Piggy, The becoming, Right where it belongs... másként), és mindezek mellett minden hihetetlenül szólt, és látszott, hogy a zenekar oltári jól érzi magát. Szóval mindent összetéve a kicsit rövidkére sikeredett koncert örökre emlékezetes marad, és ezúton hívom fel mindenki figyelmét arra, hogy menjen el a Budapestire, mert lehet, hogy soha többet nem teheti már majd meg. :(
Készítettem egyébként videófelvételt is a koncert nagy részéről, de sajnos a Google már nem engedi, hogy több videót feltöltsek, úgyhogy kell találnom egy másik oldalt erre a célra. Ha van javaslat, szívesen veszem.
A végére pedig egy újabb találós kérdés: Egy híres brit énekes melyik számát hallottam tegnap este a NIN-től, ami egyébént az amerikaiakról szól. Igen, kitaláltátok! :)

6 comments:

  1. Youtube.com vagy vimeo.com - mindkettő kiváló lesz a célra, sztem. :)

    ReplyDelete
  2. Whoisnot: A Youtube csak 100 megát enged, nekem meg van vagy ötven percnyi cucc. Unlimited feltöltés kell.

    ReplyDelete
  3. Hát akkor kiírod CD-re és ajándékozol belőle barátaidnak, szeretteidnek, vagy keresel egy rajongói oldalt és ott is szívesen fogadják, persze nem az ötven perc anyagot, de belőle mazsolákat, kuriózumokat biztosan!
    Örülök, hogy így feldobódtál a koncerttől, kicsit belehallgattam a zenéjükbe én is.:)

    ReplyDelete
  4. a the slip albumrol dalokat mondd meg mit játszottak? Ugye nem sokat?

    ReplyDelete
  5. Tamás: Ne haragudj, de nem nagyon nézem a régebbi postokat, ha valamire nem reagálok, az azért van mert, nem láttam. Válasz: Minden egyes koncertjüknek más dallistája van, úgyhogy bármelyik koncerten szó szerint bármilyen szám lehetséges. Itt konkrétan nem voltak Slipes számok most, de az nem jelent semmit.

    ReplyDelete