Saturday, June 27, 2009

Csak a szépre emlékezem 2

Alabama volt az első másik állam amibe átléptünk, azelőtt még egyszer sem hagytuk el Floridát. Alabama egyébként a tipikus "redneck" állam, ahol már az első megállónknál bőrkabátos, kovbojkalapos, kétszázkilós "trucker" jellegű emberkéktől retteghettem. Itt egyébként, a Mobile nevű városban eltöltött éjszakánk azért emlékezetes, mert itt szembesültünk először azzal, hogy mennyire a semmibe vágtunk bele. Elsőre azért félelmetes érzés volt, egészen addig, amíg elő nem szedtünk egy Amerika térképet és ki nem találtuk, hogy mit is akarunk megnézni utunkon. Másnap korán kelés, és tovább Mississipibe.



"Welcome to Alabama" tábla



Egy tipikus amerikai motel. Ilyenekben aludtunk az egész úton. Némelyik jobb volt, némelyik rosszabb. Néha sírni akartunk.



Biloxi, Mississippi. Ide csak beugrottunk

3 comments:

  1. hat Mobile Alabama az tenyleg erdekes hely, bar meg sose voltam ott, ez a kis videjo talan bentekintest enged az ottani lakasok mindennapjaiba:

    http://www.youtube.com/watch?v=nda_OSWeyn8

    --iM

    ReplyDelete
  2. imehesz: Fú, b*szki, ezt a videot el is felejtettem! Áááááá! A Leprechaun remixet is kötelező megnézni, hölgyeim és uraim! Hihetetlen.

    ReplyDelete
  3. nagyszerű ötlet, sok képet, sok élményt...

    ReplyDelete