Saturday, March 20, 2010

Már elnézést, de mi a faszom ez?! 2

Jobbtaxi?! Komolyan?! Hát tényleg ennyire barmok otthon az emberek?! Nemzeti nacionalizmus ott van, ahol szegénység találkozik butasággal. Szomorú, hogy idejutottunk. Ha esetleg mégis a Jobbik nyerne otthon, el sem tudom képzelni, hogy mennyire gáz lenne. Kiemelem a butaságot. A szegénységről tudunk. A lopásról és csalásról és gazemberségről is. De miért kell kultúrálatlan és ostoba embereknek hatalmat adni a kezébe? Mégha csak a hatalom ígéretét is. Mondjuk nem élek otthon, igaz. De nem azzal a gondolattal jöttem el, hogy igen talán tíz év múlva teljesen lakhatatlan lesz az ország. Őszintén sajnálok mindenkit, akinek otthon kell élnie. Ennyi, befejeztem. Erről többet nem tudok mondani. Jobbtaxiról fat.man-től tudok, köszi.

9 comments:

  1. Nem mindenki ekkora barom, csak ezek az überszittyák. És a fenti listádhoz még hozzátenném, hogy a jobbikosoknál képmutatóbb hulladékokat nem nagyon lehet találni jelenleg az országban, a szavazóikat és a jelöltjeiket egyaránt beleértve, pedig elég alacsonyan van a léc. És igazából az az ijesztő, hogy már most irtózatos elmebetegségeket hordanak össze, pedig még be sem kerültek a Parlamentbe. :(

    ReplyDelete
  2. áprilistól eljő a paradicsom, meglátjátok!

    ReplyDelete
  3. eljő bizony, és akkor az ilyen kis bolsevikliberál megmondóemberek, akik most még leelmebetegezik a Vezért majd a lámpavason fognak lógni, vagy mennek követ törni. majd akkor alacsonylécezhetsz....

    http://people.ucsc.edu/~javshalo/images/cat.jpg

    ReplyDelete
  4. rosseb: remélem, személyesen jössz el értem a szép új, fekete egyenruhádban! :)))

    (még a végén azt hiszi valaki, kompolyan gondoljuk)

    ReplyDelete
  5. :))). Egyébként nekem kicsit alternatív történelmes fílingem van, valamikor amikor elhagytam Magyarországot, egy másik dimenzióba kerültem... Hihetetlen, hogy ilyen dolgok vannak otthon.

    ReplyDelete
  6. eshus: ezeknek az eseményeknek a csírája mind létezett korábban (MIÉP, valaki?), meg voltak magyarkodós, választások környéki hisztik 2002-ben is, amikor családok vesztek össze a pártállásokon, ment a nagyon heves zászlólengetés és egyebek (az sem volt egy vicces időszak), de való igaz, az eltelt években ezek a folyamatok még inkább erősödtek... és át is alakultak. Szóval értem az alternatív történelmes fílinget. Sajnos.

    ReplyDelete
  7. azt a KURRRRVA, ezt el se hiszem :/ pedig most akartam hazamenni egy kicsit ... de hova?

    --iM

    ReplyDelete
  8. Brainoiz: Hát igen, ez az érzés lépésről lépésre erősödött, hozzá kell tennem, hogy az "Elkúrtuk!", a tévé épületének elfoglalása, és Fekete Pákó sem segítettek a dolgon! :)
    Imehesz: Mehetsz haza, csak ne vidd magaddal az amerikai feleségedet, az amerikában született kislányodat, és igyekezz ne keverni angol szavakat a beszédedbe. Tudom, ez utóbbi nehéz lesz. :)

    ReplyDelete
  9. Azért annyira nem vészes a helyzet, hogy ne lehessen hazajönni :) sőt megkockáztatom, hogy Magyarországra abszolút jó lehet hazalátogatni pár hétre: kiélvezheted a jó dolgokat, mert vannak bőven, a baromságok, az adók, a politikusok és Fekete Pákó csak akkor feltűnőek, ha itt élsz. És ha nem télen jössz, annyira nem feltűnő, milyen lepukkant helyenként az ország :)

    ReplyDelete